Tavuklu işkembe çorbasının bu kadar besleyici ve lezzetli bir tarif olduğunu öğrenince aklıma hemen denemek geldi. Özellikle haşlama esnasında işkembenin köpüğünü almak, çorbanın lezzetini artıracak önemli bir adım gibi görünüyor. Ayrıca, yoğurt ve yumurta sarısının eklenmesiyle çorbanın kıvamı ve tadı nasıl değişiyor, merak ediyorum. Servis önerisinde limon suyu ve nane ile lezzetini artırmak da oldukça hoş bir fikir. Acaba bu çorbayı ilk kez deneyecek olanlar, hangi yan lezzetlerle birlikte sunmayı tercih ediyorlar?
Tavuklu işkembe çorbasının bu kadar besleyici ve lezzetli bir tarif olduğunu öğrenince aklıma hemen denemek geldi. Özellikle haşlama esnasında işkembenin köpüğünü almak, çorbanın lezzetini artıracak önemli bir adım gibi görünüyor. Ayrıca, yoğurt ve yumurta sarısının eklenmesiyle çorbanın kıvamı ve tadı nasıl değişiyor, merak ediyorum. Servis önerisinde limon suyu ve nane ile lezzetini artırmak da oldukça hoş bir fikir. Acaba bu çorbayı ilk kez deneyecek olanlar, hangi yan lezzetlerle birlikte sunmayı tercih ediyorlar?
Cevap yaz