İşkembe sosu yapımında izlenmesi gereken adımlar gerçekten çok açıklayıcı. Özellikle sarımsakların hazırlanması kısmı dikkatimi çekti. Sarımsakları ezmek mi yoksa doğramak mı daha iyi sonuç verir? Ayrıca sosu dinlendirdikten sonra lezzetinin nasıl değiştiğini merak ediyorum. Bu sosun hangi et yemekleriyle daha iyi uyum sağladığını da öğrenmek güzel olurdu. Taze nane veya maydanoz eklemek sunumu gerçekten zenginleştiriyor. Bu sosu denemek için sabırsızlanıyorum!
İşkembe sosu yapımında izlenmesi gereken adımlar gerçekten çok açıklayıcı. Özellikle sarımsakların hazırlanması kısmı dikkatimi çekti. Sarımsakları ezmek mi yoksa doğramak mı daha iyi sonuç verir? Ayrıca sosu dinlendirdikten sonra lezzetinin nasıl değiştiğini merak ediyorum. Bu sosun hangi et yemekleriyle daha iyi uyum sağladığını da öğrenmek güzel olurdu. Taze nane veya maydanoz eklemek sunumu gerçekten zenginleştiriyor. Bu sosu denemek için sabırsızlanıyorum!
Cevap yaz