Evde işkembe sosu yapmayı düşündüğünüzde, ilk aklınıza gelen sorulardan biri malzemelerin tazeliği olmalı değil mi? Taze sarımsak ve limon suyu kullanmanın sosun lezzetini artıracağı belirtiliyor. Sizin de bu malzemeleri taze bulma veya kullanma konusunda bir deneyiminiz var mı? Ayrıca, sosun acılığını damak zevkinize göre ayarlamak için pul biber miktarını değiştirmek gerektiği söyleniyor. Acıyı seven biri olarak, sizce ne kadar pul biber eklemek en ideali olur?
Evde işkembe sosu yapmayı düşündüğünüzde, ilk aklınıza gelen sorulardan biri malzemelerin tazeliği olmalı değil mi? Taze sarımsak ve limon suyu kullanmanın sosun lezzetini artıracağı belirtiliyor. Sizin de bu malzemeleri taze bulma veya kullanma konusunda bir deneyiminiz var mı? Ayrıca, sosun acılığını damak zevkinize göre ayarlamak için pul biber miktarını değiştirmek gerektiği söyleniyor. Acıyı seven biri olarak, sizce ne kadar pul biber eklemek en ideali olur?
Cevap yaz