İşkembeyi hazırlamak oldukça detaylı bir süreç gibi görünüyor. Özellikle temizleme aşaması, kokusunu azaltmak için tuz ile ovulması gerektiği bilgisi beni düşündürdü. Sizce bu adım, işkembenin lezzetini etkileyen en kritik noktalardan biri mi? Ayrıca, harika bir lezzet elde etmek için hangi baharatları tercih ediyorsunuz? Sunumda limon ve pul biber bulundurmanın önemini de anlıyorum, peki ya sizin sunum önerileriniz var mı?
İşkembeyi hazırlamak oldukça detaylı bir süreç gibi görünüyor. Özellikle temizleme aşaması, kokusunu azaltmak için tuz ile ovulması gerektiği bilgisi beni düşündürdü. Sizce bu adım, işkembenin lezzetini etkileyen en kritik noktalardan biri mi? Ayrıca, harika bir lezzet elde etmek için hangi baharatları tercih ediyorsunuz? Sunumda limon ve pul biber bulundurmanın önemini de anlıyorum, peki ya sizin sunum önerileriniz var mı?
Cevap yaz