İşkembe çorbası için sıcak sos hazırlarken hangi baharatları kullanmak gerektiği konusunda kararsız kaldım. Acaba pul biber ve kimyon dışında başka hangi baharatları eklemeyi düşünürdünüz? Ayrıca, sarımsak kullanmanın lezzet açısından ne gibi farklılıklar yaratabileceğini merak ediyorum. Sıcak sosun çorbaya eklenmesiyle birlikte gerçekten de lezzeti zenginleştiriyor mu?
İşkembe çorbası için sıcak sos hazırlarken hangi baharatları kullanmak gerektiği konusunda kararsız kaldım. Acaba pul biber ve kimyon dışında başka hangi baharatları eklemeyi düşünürdünüz? Ayrıca, sarımsak kullanmanın lezzet açısından ne gibi farklılıklar yaratabileceğini merak ediyorum. Sıcak sosun çorbaya eklenmesiyle birlikte gerçekten de lezzeti zenginleştiriyor mu?
Cevap yaz