Hazır işkembe çorbasının ekşi olup olmadığını merak ediyorum. Sirke eklenmesiyle ekşi bir tat profiline sahip olduğu belirtiliyor, ama sirke miktarı damak zevkine göre ayarlanabiliyor. Peki, ekşi bir tat istemeyenler için tavsiyeler neler? Sirke miktarını azaltmak dışında ne gibi alternatifler var? Bu çorbanın tadını daha zenginleştirmek için başka neler eklenebilir?
Hazır işkembe çorbasının ekşi olup olmadığını merak ediyorum. Sirke eklenmesiyle ekşi bir tat profiline sahip olduğu belirtiliyor, ama sirke miktarı damak zevkine göre ayarlanabiliyor. Peki, ekşi bir tat istemeyenler için tavsiyeler neler? Sirke miktarını azaltmak dışında ne gibi alternatifler var? Bu çorbanın tadını daha zenginleştirmek için başka neler eklenebilir?
Cevap yaz