Antep usulü işkembe çorbasını denemek istiyorum ama işkembeyi nasıl temizleyeceğim konusunda tereddütlerim var. O koku gitmeden çorba tadı nasıl olacak? Ayrıca, pişirme süresi biraz uzun gibi görünüyor, gerçekten 2-3 saat pişirmek şart mı? Çorbanın kıvamını ayarlamak için su eklemek zorunda kalırsam, bu lezzeti etkiler mi? Bir de, sosu hazırlarken sirke ve limon suyu eklemek neden önemli, tadı nasıl değişir?
Antep usulü işkembe çorbasını denemek istiyorum ama işkembeyi nasıl temizleyeceğim konusunda tereddütlerim var. O koku gitmeden çorba tadı nasıl olacak? Ayrıca, pişirme süresi biraz uzun gibi görünüyor, gerçekten 2-3 saat pişirmek şart mı? Çorbanın kıvamını ayarlamak için su eklemek zorunda kalırsam, bu lezzeti etkiler mi? Bir de, sosu hazırlarken sirke ve limon suyu eklemek neden önemli, tadı nasıl değişir?
Cevap yaz