Unlu işkembe kızartması tarifini okuduktan sonra, bu lezzeti denemek için sabırsızlanıyorum. Özellikle kaynatma aşamasında defne yaprağı eklemek fikri çok hoşuma gitti, bu şekilde aroma katmak gerçekten önemli. Sizce işkembe kızartması yaparken hangi baharatların kullanılmasını önerirsiniz? Ayrıca, yanında sunabileceğim soslar hakkında da fikirleriniz var mı?
Unlu işkembe kızartması tarifini okuduktan sonra, bu lezzeti denemek için sabırsızlanıyorum. Özellikle kaynatma aşamasında defne yaprağı eklemek fikri çok hoşuma gitti, bu şekilde aroma katmak gerçekten önemli. Sizce işkembe kızartması yaparken hangi baharatların kullanılmasını önerirsiniz? Ayrıca, yanında sunabileceğim soslar hakkında da fikirleriniz var mı?
Cevap yaz