Oktay Usta'nın işkembe çorbası tarifini okurken, aşamalarının ne kadar detaylı olduğunu fark ettim. İşkembeyi temizlemek zor mu? Yeterince sabırlı olunca bu aşama daha kolaylaşır mı? Ayrıca, tereyağında soğanı pembeleştirirken dikkat etmemiz gereken bir şey var mı? Pirinç ve unu eklerken, kokusu çıkana kadar kavurmak ne kadar süre alıyor? Son olarak, çorbanın kaynaması için ne kadar süre beklemek gerektiğini merak ediyorum. Bu kadar detaylı bir tarif varken, lezzetinin nasıl olacağını düşünmeden edemiyorum. Denemek için sabırsızlanıyorum!
Oktay Usta'nın işkembe çorbası tarifini okurken, aşamalarının ne kadar detaylı olduğunu fark ettim. İşkembeyi temizlemek zor mu? Yeterince sabırlı olunca bu aşama daha kolaylaşır mı? Ayrıca, tereyağında soğanı pembeleştirirken dikkat etmemiz gereken bir şey var mı? Pirinç ve unu eklerken, kokusu çıkana kadar kavurmak ne kadar süre alıyor? Son olarak, çorbanın kaynaması için ne kadar süre beklemek gerektiğini merak ediyorum. Bu kadar detaylı bir tarif varken, lezzetinin nasıl olacağını düşünmeden edemiyorum. Denemek için sabırsızlanıyorum!
Cevap yaz