İşkembe çorbası yapmayı düşündüğümde Oktay Usta'nın tarifine göz atmayı çok isterim. Malzemeler oldukça basit görünüyor ama işkembenin temizlenmesi en önemli adım gibi görünüyor. Sirke ile bir gün bekletmek gerçekten işe yarıyor mu? Ayrıca, soğan ve sarımsak eklemenin çorbaya ne kadar lezzet kattığını merak ediyorum. Koyulaşan unlu karışımı çorbaya eklerken dikkat edilmesi gereken özel bir nokta var mı? Limon ve pul biber ile servis edilmesi güzel bir dokunuş, peki ya ekmek veya pide ile birlikte sunmak çorbanın tadını nasıl etkiliyor? Kış günlerinde ve hastalık dönemlerinde vücut direncini artırıcı etkisi de ilginç, bu çorbanın sağlığa faydaları hakkında daha fazlasını duymak isterim.
İşkembe çorbası yapmayı düşündüğümde Oktay Usta'nın tarifine göz atmayı çok isterim. Malzemeler oldukça basit görünüyor ama işkembenin temizlenmesi en önemli adım gibi görünüyor. Sirke ile bir gün bekletmek gerçekten işe yarıyor mu? Ayrıca, soğan ve sarımsak eklemenin çorbaya ne kadar lezzet kattığını merak ediyorum. Koyulaşan unlu karışımı çorbaya eklerken dikkat edilmesi gereken özel bir nokta var mı? Limon ve pul biber ile servis edilmesi güzel bir dokunuş, peki ya ekmek veya pide ile birlikte sunmak çorbanın tadını nasıl etkiliyor? Kış günlerinde ve hastalık dönemlerinde vücut direncini artırıcı etkisi de ilginç, bu çorbanın sağlığa faydaları hakkında daha fazlasını duymak isterim.
Cevap yaz