İşkembe pişirme süresi hakkında merak ettiğim bir konu var. Özellikle bu etin pişirme yöntemleri arasında en çok tercih edilen kaynatma yöntemi için 2-3 saat pişirme süresi yeterli mi? Peki, işkembenin yumuşak bir kıvama gelmesi için bu süre içinde nasıl bir kontrol yapılmalı? Ayrıca, pişirme sırasında tuz ve baharat eklemenin lezzet üzerindeki etkisi nedir?
İşkembe pişirme süresi hakkında merak ettiğim bir konu var. Özellikle bu etin pişirme yöntemleri arasında en çok tercih edilen kaynatma yöntemi için 2-3 saat pişirme süresi yeterli mi? Peki, işkembenin yumuşak bir kıvama gelmesi için bu süre içinde nasıl bir kontrol yapılmalı? Ayrıca, pişirme sırasında tuz ve baharat eklemenin lezzet üzerindeki etkisi nedir?
Cevap yaz