İşkembeyi pişirirken kaç saat kaynatılması gerektiğini okudum. Gerçekten de 2-3 saat kaynatmak yeterli mi? Yoksa daha yumuşak bir sonuç almak için 4-5 saat kaynatmak şart mı? Ayrıca pişirme sırasında kullanılan suyun kalitesi de lezzeti etkiler mi? Baharatlar eklemek de tadını artırır mı? Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
İşkembeyi pişirirken kaç saat kaynatılması gerektiğini okudum. Gerçekten de 2-3 saat kaynatmak yeterli mi? Yoksa daha yumuşak bir sonuç almak için 4-5 saat kaynatmak şart mı? Ayrıca pişirme sırasında kullanılan suyun kalitesi de lezzeti etkiler mi? Baharatlar eklemek de tadını artırır mı? Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Cevap yaz