İşkembe çorbası için sarımsak sosu hazırlarken hangi malzemeleri kullanmalıyım? Özellikle taze sarımsak kullanmanın lezzeti artırdığı söyleniyor, peki yoğurt ve limon suyu da neden önemli? Tuz oranını nasıl ayarlamak gerekir? Zeytinyağı mı yoksa tereyağı mı tercih etmeliyim? Sarımsak sosunu yapma sürecinde dikkat etmem gereken özel bir nokta var mı?
İşkembe çorbası için sarımsak sosu hazırlarken hangi malzemeleri kullanmalıyım? Özellikle taze sarımsak kullanmanın lezzeti artırdığı söyleniyor, peki yoğurt ve limon suyu da neden önemli? Tuz oranını nasıl ayarlamak gerekir? Zeytinyağı mı yoksa tereyağı mı tercih etmeliyim? Sarımsak sosunu yapma sürecinde dikkat etmem gereken özel bir nokta var mı?
Cevap yaz