Düdüklüde karnıyarık yapmayı düşündüğümde, tarifin detayları gerçekten işimi kolaylaştırıyor. Patlıcanları tuzlu suda bekletmek, acılığını alması açısından harika bir fikir. Kıyma harcına ekleyeceğim baharatları da çeşitlendirmek, yemeğin lezzetini artırabilir diye düşünüyorum. Düdüklü tencere ile pişirme süresinin değişebileceği uyarısı da önemli; bu konuda dikkatli olmalıyım. Servis önerileri arasında pilav ve yoğurt ile sunmak da güzel bir alternatif. Bu tarife göre denediğimde, sonuçta misafirlerimi etkilemeyi başarmak için sabırsızlanıyorum! Afiyet olsun demekten başka bir şey kalmayacak gibi!
Düdüklüde karnıyarık yapmayı düşündüğümde, tarifin detayları gerçekten işimi kolaylaştırıyor. Patlıcanları tuzlu suda bekletmek, acılığını alması açısından harika bir fikir. Kıyma harcına ekleyeceğim baharatları da çeşitlendirmek, yemeğin lezzetini artırabilir diye düşünüyorum. Düdüklü tencere ile pişirme süresinin değişebileceği uyarısı da önemli; bu konuda dikkatli olmalıyım. Servis önerileri arasında pilav ve yoğurt ile sunmak da güzel bir alternatif. Bu tarife göre denediğimde, sonuçta misafirlerimi etkilemeyi başarmak için sabırsızlanıyorum! Afiyet olsun demekten başka bir şey kalmayacak gibi!
Cevap yaz