Yumurtalı işkembe çorbasını yapmaya karar verdiğimde, hazırlık aşamasında en çok hangi malzeme ile başlamam gerektiğini merak ettim. İşkembeyi temizlemek ve pişirmek için gereken süre beni biraz düşündürdü, gerçekten 2-3 saat mi kaynatmam gerekiyor? Ayrıca, yoğurt ve yumurtayı karıştırırken dikkat etmem gereken noktalar var mı? Kesilmemesi için çorbanın sıcaklığını nasıl ayarlamam gerektiğini de öğrenmek istiyorum. Bu çorbanın besin değeri ve sağlığa olan faydaları hakkında daha fazla bilgi edinmek de ilginç. Sizce kış aylarında bu çorbanın tadı daha mı güzel oluyor?
Yumurtalı işkembe çorbasını yapmaya karar verdiğimde, hazırlık aşamasında en çok hangi malzeme ile başlamam gerektiğini merak ettim. İşkembeyi temizlemek ve pişirmek için gereken süre beni biraz düşündürdü, gerçekten 2-3 saat mi kaynatmam gerekiyor? Ayrıca, yoğurt ve yumurtayı karıştırırken dikkat etmem gereken noktalar var mı? Kesilmemesi için çorbanın sıcaklığını nasıl ayarlamam gerektiğini de öğrenmek istiyorum. Bu çorbanın besin değeri ve sağlığa olan faydaları hakkında daha fazla bilgi edinmek de ilginç. Sizce kış aylarında bu çorbanın tadı daha mı güzel oluyor?
Cevap yaz