Yalancı işkembe çorbasını denemeye karar verdim ama bazı aşamalarda kararsız kaldım. Nohutları önceden haşlamanın önemli olduğunu belirtmişsiniz. Acaba nohutları haşlamazsam çorbanın kıvamı nasıl olur? Ayrıca unu kavururken dikkat etmem gereken özel bir şey var mı? Sütü eklerken kaynama aşamasını kaçırmamak için nasıl bir yöntem izlemeliyim? Yumurta sarısını ve limon suyunu eklerken çorbanın sıcaklığı konusunda nelere dikkat etmeliyim? Son olarak, baharatları eklerken tadını kaçırmamak için ne kadar eklemeliyim? Bu soruların cevapları benim için çok değerli olacak. Teşekkürler!
Yalancı işkembe çorbasını denemeye karar verdim ama bazı aşamalarda kararsız kaldım. Nohutları önceden haşlamanın önemli olduğunu belirtmişsiniz. Acaba nohutları haşlamazsam çorbanın kıvamı nasıl olur? Ayrıca unu kavururken dikkat etmem gereken özel bir şey var mı? Sütü eklerken kaynama aşamasını kaçırmamak için nasıl bir yöntem izlemeliyim? Yumurta sarısını ve limon suyunu eklerken çorbanın sıcaklığı konusunda nelere dikkat etmeliyim? Son olarak, baharatları eklerken tadını kaçırmamak için ne kadar eklemeliyim? Bu soruların cevapları benim için çok değerli olacak. Teşekkürler!
Cevap yaz