Sebzeli işkembe kavurması tarifini okuduktan sonra, bu yemeği denemek için sabırsızlanıyorum. İşkembenin temizlenmesi ve haşlanması aşamaları biraz zahmetli görünse de, sebzelerle birlikte kavrulmasının vereceği lezzeti düşününce buna değer gibi. Özellikle yanında pilav veya bulgur pilavı ile servis edilecek olması, yemeğin daha da iştah açıcı hale gelmesini sağlıyor. Baharatları damak zevkimize göre ayarlamak da güzel bir detay. Acaba bu yemeği ilk kez yaparken nelere dikkat etmeliyim? Çeşitli sebzeleri eklemekte tereddüt yaşar mıyım?
Sebzeli işkembe kavurması tarifini okuduktan sonra, bu yemeği denemek için sabırsızlanıyorum. İşkembenin temizlenmesi ve haşlanması aşamaları biraz zahmetli görünse de, sebzelerle birlikte kavrulmasının vereceği lezzeti düşününce buna değer gibi. Özellikle yanında pilav veya bulgur pilavı ile servis edilecek olması, yemeğin daha da iştah açıcı hale gelmesini sağlıyor. Baharatları damak zevkimize göre ayarlamak da güzel bir detay. Acaba bu yemeği ilk kez yaparken nelere dikkat etmeliyim? Çeşitli sebzeleri eklemekte tereddüt yaşar mıyım?
Cevap yaz